Úvod Zariadenia TOP 10 najnakupovanejších TECH darčekov. Tieto zariadenia sa predávali ako teplé rožky!

TOP 10 najnakupovanejších TECH darčekov. Tieto zariadenia sa predávali ako teplé rožky!

4

Tohtoročné Vianoce hlásia úspešný koniec, a tak je čas rekapitulácie. Naši kamaráti z GearBest si k tejto udalosti pripravili pekný zoznam TECH produktov, ktoré boli u nich počas predvianočného zhonu najpredávanejšie. Aby toho nebolo málo, všetky ich hodili do parádnej akcie, a tak si ich vo výpredaji môžete kúpiť ešte výhodnejšie. Poďme teda na to.

Na prvej priečke sa umiestnil Xiaomi Redmi Note 2, smartfón, ktorý si obľúbili milióny ľudí. Je to hlavne vďaka perfektnému pomeru ceny a výkonu. V jeho výbave sa nachádza 32GB úložisko, výkonný procesor Helio X10 či 3060mAh batéria. Váš môže byť už za 159,46 EUR. Vzhľadom na dostupnosť v EU sklade nebudete musieť doplácať DPH.

Druhú priečku obsadila nová verzia inteligentného fitness náramku Xiaomi Mi Band 1S. V porovnaní s prvou verziou už obsahuje snímač rýchlosti tepu, vďaka čomu je náramok presnejší, a tak dokáže vernejšie zobraziť vaše dáta z fitness aktivít. To ale nie je všetko. Mi Band 1S dokáže presne zmerať aj dĺžku a kvalitu vášho spánku. Dobré, nie? Váš môže byť za 26,83 EUR.

Tretie miesto síce nepatrí Android zariadeniu, no stále sa z neho môže stať výborný pomocník do ktorejkoľvek domácnosti. Je ním totiž tablet Teclast X2 Pro, ktorý beží na operačnom systéme Windows 10. Váš môže byť za 337,23 EUR.

Ďalšie priečky už zhrnieme v zozname nižšie.