Launcher aplikácie sú veľmi obľúbeným artiklom v obchode Google Play. Takzvané „spúšťače“ dokonale nahradia predinštalované užívateľské prostredie výrobcu lepšími funkciami, dizajnom a hlavne dokonalejšou optimalizáciou.  

V obchode Google Play môžeme nájsť niekoľko desiatok takto zameraných aplikácií. Jedna z nich, ktorá patrí medzi najlepšie, je aktuálne k dispozícii na stiahnutie za výrazne nižšiu cenu. Ide o plnú verziu aplikácie Nova Launcher.

Bezplatná verzia aplikácie Nova Launcher je sama o sebe veľmi funkčná a nabitá rôznymi možnosťami. Verzia Prime však ponúka niečo navyše. Získať môžete ovládanie gestami, notifikácie nad ikonami o neprečítaných správach, môžete tvoriť vlastné skupiny aplikácií, skryť nepoužívané aplikácie, dostanete viac efektov posúvania domácich obrazoviek a viac.

Nova

Nie je jasné, dokedy bude Nova Launcher Prime dostupný za takto nízku cenu, preto by ste s nákupom nemali váhať. 5 € a 0,50 € je už pekný rozdiel. Zamierte do obchodu Google Play a zoznámte sa s aplikáciou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime“]