Úvod Výrobcovia Sony AnTuTu odhalilo modelový rad XPERIA Z6, vrátane veľkostí uhlopriečok

AnTuTu odhalilo modelový rad XPERIA Z6, vrátane veľkostí uhlopriečok

0
Sony Xperia Z5

Či tomu niekto verí alebo nie, oficiálna stránka populárnej porovnávacej aplikácie na sociálnej sieti Weibo zverejnila niečo, čo vyzerá ako zoznam pripravovaných modelov z novej generácie TOP smartfónov od Sony. Máme tak možnosť spoznať nie len ich názvy, ale aj veľkosti zobrazovacích panelov.

Ako uvádza únik, v polovici budúceho roka by sme sa mali dočkať až piatich modelov – Xperia Z6, Z6 Mini, Z6 Compact, Z6 Plus a Z6 Ultra, pričom prvý ponúkne 5,2″, druhý 4″, tretí 4,6″, štvrtý 5,8″ a piaty až 6,4″ uhlopriečku.

V súčasnej generácii majú potenciálni zákazníci na výber z troch kúskov, kde však chýba model Mini a zatiaľ aj model Ultra. Ten ale podľa všetkého uvidíme už za pár týždňov na podujatí CES 2016 v americkom Las Vegas. Web PhoneArena totižto nedávno informoval, že na pozvánke, ktorú od japonského výrobcu dostali, figuruje záhadný smartfón s povrchom z matného skla.

Stránka AnTuTu taktiež prezradila, že štyri zo spomínaných modelov poženie nový čipset Snapdragon 820. Xperia Z6 Mini bude mať vo svojich útrobách slabší Snapdragon 620.

CES 2016 otvorí svoje brány 6. januára a potrvá následujúce tri dni.