Úvod Výrobcovia Samsung Tieto Samsung zariadenia začiatkom roka dostanú Android 6.0 Marshmallow

Tieto Samsung zariadenia začiatkom roka dostanú Android 6.0 Marshmallow

6
Android Marshmallow

Ak vlastníte niektorý z novších hi-end smartfónov alebo phabletov juhokórejského výrobcu číslo jedna, tak sa už určite neviete dočkať aktualizácie operačného systému na najnovšiu verziu. A ak ešte doteraz neviete, kedy sa zhruba asi tak dočkáte, nižšie uvedený prehľad vám určite pomôže.

Ako je možné vidieť, fáza počas prvého štvrťroku budúceho roka zahŕňa TOP modely od Galaxy S5 až po S6 edge+. Ide o mesiace január, február a marec. Druhá fáza, ktorá potrvá hneď ďalší štvrťrok, bude zahŕňať tablet Galaxy Tab A a S2, pričom sa tam nachádza aj smartfón Galaxy Alfa.

To, že je aktualizácia na Android 6.0 Marshmallow aj s novou nadstavbou TouchWiz už za rohom, naznačili ešte nedávne videá, kde Galaxy Note 4 a Galaxy S6 bežali na najnovšej verzii. Je preto možné, že balíček so softvérovými novinkami majú vývojári spoločnosti Samsung takmer hotový a iba realizujú záverečnú fázu testovania.

Zoznam smartfonov z prvej fázy: Galaxy Note5, Galaxy Note 4, Galaxy Note 4 Duos, Galaxy Note Edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Duos, Galaxy S5, Galaxy S5 Neo, Galaxy S5 LTE-A