Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung predstaví až 4 rôzne vlajkové lode GALAXY S7

Samsung predstaví až 4 rôzne vlajkové lode GALAXY S7

0
Starý koncept Galaxy S7

Pred pár dňami kolovali internetom prostredníctvom videa rendery, ktoré mali patriť očakávanej dvojici Galaxy S7 a S7 Plus. Ohnuté displeje sme však na nich nemali možnosť vidieť. Ako sme sa ale dnes dozvedeli, Samsung na ne nezabudol ani pri novej generácii.

Tweet od známeho Twitter profilu @evleaks totiž prezradil, že juhokórejský gigant chystá až štyri rôzne verzie jeho ďalšej vlajkovej lode. Prvé dve už sčasti poznáme, tie ďalšie dve by mali byť to isté, avšak s displejom, aký poznáme z Galaxy S6 edge. Obe prevedenia majú prísť na trh v dvoch rozdielnych uhlopriečkach, čo sa má týkať 5,1 a zhruba 6-palcových veľkostí.

Pred začatím podujatia MWC 2016, čo je koncom februára, tak údajne uzrie svetlo sveta Galaxy S7, S7 Plus, S7 edge a S7 edge Plus. Či ich Samsung predstaví všetky naraz, nikto presne povedať zatiaľ nevie.

Staro-nový dizajn

Predchádzajúci únik prezradil, že novinka ponesie vizuálne črty súčasnej generácie. Na renderoch bolo medzi drobnými dizajnovými zmenami možné vidieť iba hranatejšie Home tlačidlo pod displejom či 2.5D ochranné sklo na zadnej strane konštrukcie. To ponúka jemne zahnuté hrany, takže vytvára veľmi elegantný dojem.

Možná podoba Galaxy S7
Možná podoba Galaxy S7, najnovší koncept