Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 FOTO Táto konštrukcia vraj patrí GALAXY S7, je vidieť aj USB Type-C

FOTO Táto konštrukcia vraj patrí GALAXY S7, je vidieť aj USB Type-C

5
Konštrukcia Galaxy S7

Tieto Vianoce sa podľa všetkého budú niesť v duchu novej vlajkovej lode spoločnosti Samsung. Posledné dni sme mali možnosť vidieť hneď niekoľko zaujímavých únikov a výnimkou nie je ani ten dnešný. Tentokrát sa však už ale jedná o reálne fotografie.

Na nich je vidieť neznámu konštrukciu z hliníku, ktorá pripomína uniknuté rendery Galaxy S7. Teda až na pár drobných výnimiek. Jednou z nich je aj výmena microUSB slotu za obojstranný USB Type-C. V spodnej časti konštrukcie si taktiež môžeme všimnúť absenciu dierok pre reproduktor, čo zrejme znamená, že ho výrobca presunie na inú stranu smartfónu (žeby konečne dopredu?).

Fotografie pochádzajú zo sociálnej siete Weibo.

Konštrukčný únik sa po dizajnovej stránke podobá na telo predchodcu Galaxy S6. To zase iba dokazuje nedávne tvrdenia, podľa ktorých sa vlajková loď po vizuálnej stránke príliš nezmení.

Samsung by mal dokonca predstaviť až štyri mierne rozdielne verzie. Koniec februára nám preto teoreticky prinesie Galaxy S7, S7 Plus, S7 edge a veľký phablet S7 edge Plus. Informácie pochádzajú od celkom dôveryhodného zdroja, takže existuje naozaj dobrá pravdepodobnosť, že sa dočkáme až toľkých modelov.

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-chassis (2) Alleged-Samsung-Galaxy-S7-chassis (1)