Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Pozrite si nádherný koncept Samsung GALAXY S7 edge na VIDEU

Pozrite si nádherný koncept Samsung GALAXY S7 edge na VIDEU

12
Samsung Galaxy S7 edge

Vyzerá to tak, že vytvoriť viac ako dve minúty dlhé profi video s vizuálnou podobou očakávanej vlajkovej lode Galaxy S7 edge, nebol až tak zlý nápad. Ak navyše zoberieme do úvahy, že podoba stojí na základoch doterajších únikov, o dôveryhodnosti mať obavy zrejme vôbec nemusíme.

Na nových záberoch je totiž možné vidieť nástupcu z takmer každého uhla pohľadu. Renderu nechýbajú podrobné detaily a prezentácia zatiaľ nepredstaveného produktu vyzerá, akoby za ňou skutočne stál samotný výrobca.

Ako je vidieť, krivky ani iné časti hliníkovo-sklenej konštrukcie neprešli žiadnymi výraznými kozmetickými zmenami. To zároveň napĺňa nedávne slová, podľa ktorých má byť Galaxy S7 zvonka podobný súčasnému Galaxy S6. Najdôležitejšie zmeny sa majú odohrať vnútri smartfónu – v operačnom systéme Android a jeho nadstavbe TouchWiz. Pomoc dokonca podali i softvéroví inžinieri z Google.

V niektorých častiach videa sa objaví aj vynovené používateľské prostredie systému (uzamknutá plocha).  Medzi spomenutými technickými špecifikáciami svieti Snapdragon 820 alebo Exynos 8890, 4GB RAM, Android 6.0 Marshmallow, 32/64 alebo 128GB interné úložisko, 2750mAh batéria či 12MPx fotoaparát zrejme s veľkými pixelmi (technológia BRITECELL) pre lepšie fotografovanie v zlých svetelných podmienkach.

Pekne spracované video nájdete nižšie.