Úvod Výrobcovia Oukitel Monštrum z Číny: Tento smartfón ponúka absolútne šialenú výdrž batérie!

Monštrum z Číny: Tento smartfón ponúka absolútne šialenú výdrž batérie!

10

Ešte stále sa sťažujete na výdrž batérie? S novinkou od spoločnosti Oukitel sa už viac nemusíte. Ich najnovší model vo svojich útrobách skrýva skutočné monštrum. Čínsky výrobca sa totiž model K10000 rozhodol vybaviť 10000 mAh akumulátorom. Tak ešte raz. Desaťtisíc.

oukitel-k10000-clanokOukitel K10000 je 5,5-palcový HD smartfón, ktorý poháňa 64-bit čipset MediaTek MTK6735. V jeho výbave taktiež nájdeme 2GB RAM, 16GB úložisko či 13Mpx zadný fotoaparát. O softvérovú výbavu sa stará Android 5.1 Lollipop a nechýba mu ani podpora všetkých LTE sietí slovenských operátorov.

Späť však k jeho gigantickej batérii. Výrobca tvrdí, že sa jedná o smartfón s najväčšou batériou na svete, ktorá by vám mala vydržať 10-15 dní pri „bežnom“ používaní. Čo presne takéto bežné používanie znamená, nevieme.

Zaujímavosťou je funkcia spätného nabíjania, ktorá je navrhnutá tak, aby ste pomocou K10000 vedeli nabiť ďalšie zariadenia. Keď sa zariadenie nakoniec vybije, nezúfajte. Vďaka technológii rýchleho nabíjania jeho batériu nabijete za 3,5 hodiny. Možno to znie ako dlhý čas, no nezabúdajte, že nabíjate desaťtisíc mAh. Ak vás tento smartfón zaujal, zamierte do obchodu GearBest, kde si ho momentálne môžete kúpiť za veľmi príjemných 225,25 EUR.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Oukitel K10000<<<