Úvod HTC HTC One M9 HTC: One M9 dostane Android 6.0 Marshmallow už tento mesiac

HTC: One M9 dostane Android 6.0 Marshmallow už tento mesiac

0
HTC One M9 Plus

Vlastníte súčasnú vlajkovú loď taiwanského výrobcu High Tech Computer a neviete sa dočkať aktualizácie na najnovšiu verziu operačného systému? Máme skvelé správy – balíček začne chodiť používateľom už počas tohto mesiaca, tvrdí jeden z vrcholových manažérov spoločnosti.

Mo Versi má na starosti manažérstvo produktov a ako je vidieť z jeho tweetu, tak tieto starosti nie sú zrovna najmenšie. Množstvo používateľov ho podľa všetkého bombarduje správami s otázkami, kedy sa ich smartfóny dočkajú noviniek ako Doze, vylepšeného Sense alebo Google Now on Tap. Či sa táto správa týka aj modelu M9 Plus, neprezradil. Existuje ale veľký predpoklad, že skôr áno.

HTC má pri svojich hi-end smartfónoch záväzok prinášať aktualizácie do 30-tich dní od prvého zverejnenia Googlom, čo sa samozrejme s prehľadom stihlo, keďže je ešte len začiatok decembra.

Konkrétne ide o verziu 6.0.1 Marshmallow, kde pribudli noví smajlíci. Inovovanie softvéru bude zrejme prebiehať vo vlnách, pričom rad na Slovensko môže prísť trošku neskôr. Spočiatku by mali byť uprednostnené TOP spotrebiteľské trhy, ako USA či Francúzsko.

Samsung nezaostáva

Poprední výrobcovia majú v týchto dňoch plno práce s prípravou aktualizácií nielen svojich vlajkových lodí, ktorá prinesie Android 6.0 Marshmallow aj s novými nadstavbami. Začiatkom roka sa má totiž objaviť niekoľko horúcich noviniek, vrátane Galaxy S7 od spoločnosti Samsung, ktoré túto najnovšiu verziu systému ponúknu už od samotnej kúpy.