Úvod Smartphony Aktualizácie HTC One A9 začína získavať aktualizáciu na Android 6.0.1 Marshmallow

HTC One A9 začína získavať aktualizáciu na Android 6.0.1 Marshmallow

2

Vice prezident produktového manažmentu v HTC, Mo Versi, už dávnejšie prisľúbil, že HTC One M9 a HTC One A9 už čoskoro získajú aktualizáciu na najnovší Android. HTC dodržalo svoj sľub a One M9 získal aktualizáciu už v stredu. Teraz je na rade novší One A9, ktorý Android 6.0.1 začal získavať dnes.

Celá aktualizácia pozostáva z dvoch aktualizačných balíčkov. Prvý je veľký približne 99,47MB a pripraví zariadenie na prechod na Marshmallow. Druhý aktualizačný balíček už obsahuje Android 6.0.1 a je veľký približne 1,21GB.

Android Marshmallow prichádza s niekoľkými veľmi zaujímavými vylepšeniami. Medzi nimi je napríklad režim Doze, ktorý telefón uvedenie do hlbokej hibernácie, vďaka čomu ušetrí drahocenné percentá batérie. Konečný efekt? Podstatne dlhšia výdrž batérie.

Spolu s Android 6.0.1 dokonca získate prístup k 200 novým smajlíkom a samozrejme aj k spŕške opravených chýb a bezpečnostných záplat. Android v HTC One A9 je takmer úplne v „stock“ teda základnej verzii. Aj to je jeden z dôvodov, prečo spoločnosť dokázala prisľúbiť, že aktualizáciu spracuje do 15 dní od dátumu, keď ju dostanú Nexus zariadenia.

Keď vám na One A9 blikne upozornenie o aktualizácii sa uistite, že ste pripojení na WiFi sieti a pred inštaláciou majte batériu nabitú aspoň na 50%.