Úvod Zaujímavosti Darček na poslednú chvíľu? Tu je zopár tipov, ktoré potešia každého technologického...

Darček na poslednú chvíľu? Tu je zopár tipov, ktoré potešia každého technologického nadšenca

0

Aj keď boli na nákup darčekov celé týždne, tak si to niektorí z vás určite i napriek tomu nechali na poslednú chvíľu. Ak náhodou medzi nich patríte a chcete to počas dnešného dňa alebo zajtrajšieho doobedia napraviť, prinášame zopár zaujímavých tipov na šikovné, ale hlavne dobre dostupné produkty.

V prípade minútových darčekov neodporúčame siahať po niečom drahšom, pretože každé vážnejšie rozhodovanie vyžaduje určitý čas, kedy je nevyhnutné zistiť používateľské a odborné skúsenosti z recenzií. Ak si teda na rozhodovanie nechávate posledný deň, nemusíte vybrať správne. To by potom samozrejme viedlo k možným komplikáciám, vďaka ktorým by obdarovaný musel pár dní po Vianociach navštíviť reklamačné stredisko distribútora.

Dostupné možnosti sú však našťastie skutočne pestré. Vybrať si môžeme z ponuky slúchadiel, externých reproduktorov alebo značkové ochranné púzdra pre smartfóny, ktoré potešia asi každého majiteľa inteligentného mobilného telefónu. A keďže na kuriéra a e-shop čas nezostane, jediný spôsob zaobstarania rýchleho prekvapenia je cez osobnú návštevu kamenného obchodu. Väčšie reťazce majú dokonca otvorené ešte aj 24. 12., no iba počas doobedia.

Čo teda vybrať?

Dobrou voľbou je napríklad prenosný reproduktor do 50 eur. V tom prípade padne vhod tento kvalitný kúsok od JBL, za ktorý navyše nedáte viac ako tri desiatky eur, alebo Marley Chant Mini za stále prijateľných 49,90 eur.

Zlý darček ale nemusia byť ani klasické slúchadlá, respektíve ‚štuple‚ od Sony či legendárne KOSS Porta Pro za 39,90 eur.

V kategórii puzdier pre smartfóny sa nachádza viacero druhov (silikónové, kožené, otváracie, kovové atď.), ktoré sa medzi sebou odlišujú buď tvarom, použitým materiálom alebo farbou. Pokiaľ chcete niekoho potešiť, musíte hlavne vedieť, aké má dotyčný nároky. Niekomu vyhovuje klasické puzdro z plastu, iný si zase pre zmenu potrpí na prémiovom materiáli. Taktiež treba brať do úvahy fakt, že nie každému padne vhod ochranný kryt, ktorý sa upevňuje priamo na opasok. Je preto dôležité dbať aj na samotný tvar a prevedenie.