Úvod Aplikácie Aplikácia DIGI GO prináša športové TV kanály do smartfónu aj tabletu

Aplikácia DIGI GO prináša športové TV kanály do smartfónu aj tabletu

0

Patríte medzi oddaných fanúšikov Ligy majstrov alebo anglickej Premier League? V tom prípade vám vo vašom mobilnom zariadení určite nesmie chýbať nová Android aplikácia od spoločnosti DIGI Slovakia, prostredníctvom ktorej si vychutnáte priame prenosy významných športových podujatí.

Aby ste ale mohli internetovú TV službu využívať, je nevyhnutná registrácia a následné prihlásenie. Podporované sú dokonca až dve zariadenia na jeden používateľský účet. Ak navyše patríte medzi súčasných klientov spoločnosti, do konca marca nemusíte platiť ani cent. Cena sa má pritom pohybovať na úrovni štyroch eur za jeden mesiac.

Upozornil web zive.sk.

Aplikácia ponúka živé vysielanie kanálov z produkcie DigiSport, čo momentálne zahŕňa DigiSport 1,2,3 a 4. Jednotlivé programy je možné aj pretáčať a posunúť ich tak až jeden a pol hodiny dozadu. Chýbať samozrejme nebude ani harmonogram programov, a to na ďalších 14 dní.

digi-go-aplikacia

Pomocou najmodernejších technológií sme pre Vás pripravili službu mobilnej televízie, ktorá napĺňa všetky požiadavky z pohľadu funkcionalít, zároveň však kladieme veľký dôraz na jednoduchosť a intuitívnosť.

Aplikáciu DIGI GO si stiahnete v obchode Google Play úplne zdarma. Pokiaľ účet ešte nemáte, registráciu môžete uskutočniť aj priamo v jej používateľskom prostredí. Služba je však až do februára dostupná iba pre existujúcich zákazníkov produktov Digi Slovakia. Viac informácií nájdete na oficiálnej web stránke.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telekom.digigo“]