Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Android 6.0 Marshmallow obohatí funkcionalitu zahnutého displeja v GALAXY S6 edge

Android 6.0 Marshmallow obohatí funkcionalitu zahnutého displeja v GALAXY S6 edge

6
Samsung Galaxy S6 edge

Keď prišila na spotrebiteľský trh nová vlajková loď spoločnosti Samsung s unikátnym zobrazovacím panelom, mnohí si kládli otázku, či niečo také prinesie aj unikátne ovládanie smartfónu. Pár výhod to síce malo, nešlo však o nič veľké. A s Marshmallow sa to našťastie ešte trošku zlepší.

Ako informuje web SamMobile, očakávaný aktualizačný balíček totiž obohatí súčasnú ponuku nadštandardných možností displeja so zaoblenými stranami. Všetko si teraz navyše môžete pozrieť na videu, kde na Galaxy S6 edge beží beta verzia systému Android 6.0 Marshmallow.

Majitelia smartfónu budú mať prostredníctvom týchto strán prístup už aj k najpoužívanejším aplikáciám či informáciám z aplikácie S Planner, Twitter alebo o počasí a športe. Prispôsobenie panelov umožňujú dodatočné nastavenia (Edge displej + Užitočné funkcie) v hlavnej ponuke.

Aktualizáciu na Marshmallow softvéroví inžinieri výrobcu už pilne pripravujú, pričom zopár prihlásených používateľov stihlo dostať beta verziu, aby do verejného uvoľnenia objavili prípadné chyby alebo akékoľvek iné nedokonalosti. Deň D zrejme nastane niekedy počas januára.

Spomínané video si môžete pozrieť nižšie.