Úvod Smartphony Aktualizácie ZOZNAM: Tieto Samsung zariadenia dostanú aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

ZOZNAM: Tieto Samsung zariadenia dostanú aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow

16

Ak vlastníte zariadenie od Samsungu a chceli by ste vedieť, kedy dostane aktualizáciu na najnovší Android 6.0 Marshmallow, ste na dobrom mieste. Pred pár dňami sa na internete objavil zoznam, ktorý priniesol aktualizačný plán pre jednotlivé zariadenia. Aktualizácia zariadení je rozdelená do dvoch fáz. V prvej sa nachádzajú zariadenia, ako Samsung Galaxy Note5 a Samsung Galaxy S6 edge+. Aktualizácia pre tieto zariadenia by mala prísť už budúci mesiac.

Ďalšia dvojica zariadení, ktorá získa aktualizáciu je Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Stať by sa tak malo v januári. Mesiac na to očakávajte aktualizáciu na Samsung Galaxy Note Edge a Samsung Galaxy Note 4. Toto sú momentálne všetky zariadenia z radu Samsung Galaxy, ktoré aktualizáciu na Android Marshmallow získajú určite. Zariadenia ako Samsung Galaxy S5 či Samsung Galaxy Alpha momentálne očakávajú technické schválenie.

Osud všetkých smartfónov uvedených vo „Fáze 2“ taktiež podlieha technickému schváleniu. V tomto zozname sa nachádza Samsung Galaxy A8, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy E7 a Galaxy E5.

Android 6.0 Marshmallow prináša niekoľko vylepšení, ako napríklad nový režim Doze, ktorý vám rapídne zvýši výdrž batérie hlavne vtedy, keď telefón nevyužívate. Vďaka novému algoritmu sa dokáže uviesť do hlbokého spánku, počas ktorého nepotrebuje takmer žiadnu energiu.

sammi