Určite viete, že odosielanie rôznych príloh prostredníctvom elektronickej pošty je obmedzené na určitý objem dát a pokiaľ teda chcete svoju foto zbierku alebo video vo vysokom rozlíšení odoslať cez e-mail, máte smolu.

Práve takáto možnosť by sa však javila ako veľmi jednoduchá, tvorcovia aplikácie Wispeo majú pre takýto účel sofistikované riešenie.

Prostredníctvom aplikácie, ktorá jen dostupná ako pre Android tak iOS, môžete zdieľať objemný foto a video obsah do veľkosti až 3 GB kvázi každému, kto má e-mailovú adresu.

Celý systém funguje vďaka cloudovému riešeniu Wispeo. Súbory na nahrajú do cloudu, kde zotrvajú uložené dva týždne. Príjemca obdrží e-mail s odkazom, pomocou ktorého si môže súbory stiahnuť. V emaili uvidí aj náhľady prípadných fotiek a videí, pokiaľ ich je viac, stiahnuť si ich môže v jednom .zip archíve.

V aplikácii dokáže prehliadať priečinky vo vašom smartfóne ako aj kontakty, takže použitie je jednoduché, ďalej si môžete vybrať upozornenie po doručení obsahu alebo pripojiť klasickú textovú správu.

Aplikácia Wispeo je k dispozícii na stiahnutie zadarmo a nástroj je dostupný aj prostredníctvom webového rozhrania na tejto adrese.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mainstreamdata.wispeodroid“]