Jedna z najprogresívnejších technologických spoločností, Xiaomi, len nedávno predstavila novú generáciu jedného z najpopulárnejších fitness náramkov. Ako iste tušíte, ide o Mi Band 1S.

Nová generácia sa prakticky od svojho predchodcu líši len minimálne, tvorcovia len vylepšili atribúty, ktoré predošlému modelu chýbali, respektíve, na ktoré používatelia poukazovali.

Mierne rozdiely nájdeme aj v rozmeroch, ide však doslova o milimetre.

Samotný senzor zostal aj naďalej osadený v hliníkovom tele, jeho váha sa len mierne zvýšila, a to z 5 gramov na 5,5 gramov a hrúbka z 9 mm na 9,9 mm. Silikónové náramky sú aj v tejto generácii plne vymeniteľné.

Celý fitness tracker aj s náramkom váži iba 14 gramov pri rozmeroch 225 x 14 x 9 mm, vďaka čomu vám jeho nosenie nebude prekážať ako v počas bežného dňa, tak počas spánku.

miband1sO zväčšenú hrúbku sa postarala novinka – implementovaný snímač srdcového tepu – čo je najväčšou inováciou oproti predošlej generácii. K ďalším novinkách patrí vylepšené sledovanie atribútov zdravia a hlavne spánku, ktoré bolo predtým mierne nepresné.

Xiaomi Mi Band S1 aj naďalej ponúka certifikáciu odolnosti IP67, 45 mAh batéria na jedno nabitie opäť vydrží bezkonkurenčných 30 dní a všetky funkcie môžu používať majitelia všetkých smartfónov s Androidom 4.4 a vyšším ale aj s iOS 7 a vyšším.

Pokiaľ vlastníte aj smartfón z dielne výrobcu Xiaomi, prostredníctvom náramku ho môžete jednoducho odomknúť bez potreby zadávania PIN kódu alebo iného zabezpečenia.

Zariadenie samozrejme dokáže sledovať vašu pohybovú aktivitu, spálené kalórie, sledovať váš vývoj BMI indexu a pokiaľ patríte k jedincom, ktorým sa ťažšie vstáva, oceníte inteligentné budenie vibrovaním náramku v ľahkej fáze spánku.

Xiaomi Mi Band 1S je aktuálne dostupný v ponuke online predajcu TinyDeal.com. V odkaze nižšie, ktorý vás presmeruje na stránku produktu, nájdete aktuálnu cenu ale aj množstvo fotografií, na ktorých si môžete prezrieť porovnanie s predošlou verziou.

»Zobraziť Xiaomi Mi Band S1«