Úvod Zaujímavosti TIP na vianočný darček: Android smartfóny od 130 do 300 EUR

TIP na vianočný darček: Android smartfóny od 130 do 300 EUR

3

Keďže sú už vianočné sviatky za dverami, nadchádzajúce týždne bude ideálny čas na zháňanie darčekov pre našich blízkych alebo rodinu. Možností je samozrejme veľa. Niekto má tradíciu robiť prekvapenie vlastnými rukami, iní sa zase radšej prikláňajú k elektronickým zariadeniam.

Ak patríte do tej druhej skupiny, nižšie uvedené tipy vám potom náročný výber aspoň trošku uľahčia.

V našom zozname nájdete viacero rozdielne vybavených smartfónov s operačným systémom Android, ktoré sú zároveň rozdelené do jednotlivých kategórií podľa ich cenovky. Jedná sa o čínske produkty TOP kvality od rôznych výrobcov ako je napríklad LeTV, OPPO či OnePlus. Všetky tieto uvedené modely nájdete v ponuke medzinárodného e-shopu Geekbuying za skutočne prijateľné sumy. Vybrať si tak môžete presne to, čo bude pre vašich najbližších najvhodnejšie.

Do 150 EUR – ZTE Blade S6

zte-blade-s6

Šikovný, 5-palcový smartfón, ktorému nechýba ani 4G konektivita. ZTE Blade Z6 predstavuje dostupný mid-range kúsok v hodnote necelých 150 EUR, pričom musíte ešte použiť dodatočný akciový kupón 29ztes6. Jeho technické špecifikácie obsahujú HD rozlíšenie zobrazovacieho panelu, Android 5.0 Lollipop, 13 MPx senzor od Sony s clonou f/2.0, čipset Snapdragon s osemjadrovým procesorom či 2 GB operačnú pamäť RAM.

–> Navštíviť e-shop <–

Do 200 EUR – LeTV 1S

letv-1s

Ďalším zaujímavý tipom je tentokrát v našich končinách menej známa značka LeTV a jej model 1S, ktorý má Full HD displej o veľkosti až 5,5-palca. V jeho výbave taktiež nájdete špičkový mid-range čipset Helio X10, 3 GB RAM-ku, 32 GB internú pamäť, 13 a 5 MPx fotoaparáty, dual SIM funkcionalitu, kvalitné audio alebo peknú grafickú nadstavbu operačného systému eUI vo verzii 5.5.

–> Navštíviť e-shop <–

Do 250 EUR – Oppo R5s

Oppo R5s

Tento špičkový model vás po aplikácii kupónu EKHYIGXE vyjde na niečo cez dve stovky, pričom za to dostanete Full HD AMOLED displej o veľkosti 5,2-palca, mid-range Snapdragon 615, 3 GB RAM, Android 4.4 KitKat, 32 GB internú pamäť a 5 či 13 MPx (senzor SONY) foťáky. A to vrátane ultra-tenkého tela prémiového spracovania.

–> Navštíviť e-shop <–

Do 300 EUR – OnePlus X

oneplus-x

Predpredaj nedávno predstaveného smartfónu od OnePlus naberá na obrátkach. Od OnePlus X získate za necelých 300 EUR naozaj bohatú výbavu, akú by ste pri iných modeloch hľadali asi len veľmi ťažko. Počítať navyše môžete aj s prémiovými materiálmi ako keramika či kov. Hardvérovú výbavu v tomto prípade tvorí kompaktný 5-palcový displej vo Full HD rozlíšení, ešte stále výkonný Snapdragon 801, 3 GB RAM, slot pre microSD na rozšírenie 16 GB úložiska, 13 MPx hlavný fotoaparát a 4G konektivita. Taktiež nezabudnite použiť dodatočný akciový kupón 13oneplusx, ktorý vám z ceny zhodí ďalších pár eur.

–> Navštíviť e-shop <–