Úvod Zaujímavosti Stavila si na koňa a vyhrala. Kvôli jednej fotke na sociálnej sieti...

Stavila si na koňa a vyhrala. Kvôli jednej fotke na sociálnej sieti nemá z výhry stoviek eur vôbec nič

8

V súčasnej dobe je naozaj veľmi obľúbené chváliť sa skoro všetkým prostredníctvom fotografie na sociálnej sieti. Každý z nás to určite pozná, avšak niekedy je naozaj múdrejšie nechať si niektoré veci pre seba, alebo sa o ne podeliť len s blízkym okolím.

Poučila sa určite aj mladá Austrálčanka Chantelle, ktorá vďaka tejto chybe prišla naozaj o veľa. Zúčastnila sa totiž prestížnych dostihov Melbourne Cup a po prvýkrát sa rozhodla zariskovať a staviť si na koňa menom Prince of Penzance.

Na jej veľké potešenie jej práve tento pretekár priniesol výhru približne 544 EUR, aj keď na stávku obetovala len 20 austrálskych dolárov (cca 13 EUR). Šťastná Chantelle sa chcela so svojím šťastím podeliť so svojimi priateľmi, a tak si s výherným tiketom spravila selfie, ktoré hneď zavesila na svoj Facebookový účet.

Chantelle

Avšak na snímke bol nanešťastie viditeľný aj čiarový kód, čoho sa nejaký „dobrák“ rozhodol využiť a privyrobil si na úkor nič netušiacej Chantelle. Čiastka je totiž vyplatená po naskenovaní čiarového kódu, k čomu stačila i fotografia. Svoje pochybenie si slečna uvedomila, keď si svoju výhru chcela vybrať z automatu.

Keďže niet pochýb, že jej výhru vyfúkol niekto z jej facebookových priateľov, je tak dosť pravdepodobné, že Chantelle dostane svoju výhru naspäť. Polícia už totiž dokonca vie, z ktorého automatu bola výhra vyzdvihnutá. Držíme palce.