Tak a je to tu. Najväčší online nákupný deň na svete. Nie, nie je to slávny čierny piatok z USA, ani kybernetický pondelok známy aj u nás. Je to deň nezadaných, ktorý sa v ďalekej Číne stal dňom najväčších zliav a online nákupov na planéte. Zľavový festival začína vždy 11. novembra, no ponuky sa ešte chvíľu držia. Príkladom je aj tá, ktorú nám predstavil obchod GearBest.com.

quad
V ponuke je aj takáto kvadkoptéra

Či je už vašim cieľom dopriať si nejaký pekný darček alebo chcete obdarovať svojich blízkych, na výber budete mať hneď niekoľko rôznych kategórií, z ktorých môžete vyberať. Nepôjde pritom o obyčajné produkty. V zľave sú aj high-end zariadenia, kvalitné príslušenstvo či hračky, za ktoré by ste na Slovensku zaplatili oveľa viac.

Celá ponuka je rozdelená do kategórií, ako smartfóny, hračky na ovládanie, tablety, zmiešaná elektronika, hodinky, príslušenstvo do auta, LED svietidlá a ďalšie.

TOP modely za TOP ponuky

Medzi smartfónmi, ktoré nás na našom webe zaujímajú asi najviac, nájdete skvelý OnePlus 2 (4GB verzia) za 346 EUR, Xiaomi Mi4c, ktorý náš Matúš len vychválil za 230 EUR, Xiaomi Mi4i za 169 EUR, Ulefone Paris za 107 EUR či Meizu M2 za 95 EUR. Spomedzi hračiek môžeme upozorniť na kvadkoptéry, či už za 19 EUR, 66 EUR profesionálnejšie za 214 EUR.

OnePlus-2

Zaujímavých ponúk je toľko, že vyberaním kľudne strávite aj niekoľko hodín. Dávajte si však pozor, do konca akcie ostáva už len pár hodín.

>>>Otvoriť kompletnú ponuku<<<