Tak ako minulý rok, aj tento organizuje známy porovnávač cien Heureka.sk takzvaný „Deň dopravy zadarmo“. V rámci neho vybrané internetové obchody ponúkajú zákazníkom bezplatné doručenie tovaru.

Podmienky sú ale obmedzené, doprava zadarmo neplatí pre všetky internetové obchody ale iba pre tie, ktoré sú podľa Heureka.sk overené a do akcie sa zapojili. Do akcie sa zapojilo viac ako 260 známych internetových obchodov.

Akcia oficiálne začína dnes, 18. 11. 2015 o 12:00 hod. a platí do zajtra, 19. 11. 2015 do 12:00 hod., čiže 24 hodín. Každý zapojený internetový obchod musí ponúkať aspoň jeden spôsob dopravy zdarma pre doručenie zásielky domov, pričom medzi spôsoby dopravy zadarmo sa nepočítajú výdajné miesta.

doprava

Bezplatná doprava sa týka celej republiky a bez obmedzenia hmotnosti tovaru. Na to, aby mal zákazník dopravu zadarmo, musí v čase akcie nakúpiť v internetovom obchode minimálne za sumu 15 € aj s DPH.

Zoznam zapojených e-shopov, ktoré ponúkajú dopravu zadarmo, ako aj ďalšie informácie nájdete na tejto adrese: dendopravyzdarma.sk