Elegantná konštrukcia OnePlus X

Spoločnosť OnePlus, ktorá je zodpovedná za minuloročný trhák OnePlus One a za tohtoročný (nie až tak) trhák OnePlus 2. Ich novinkou je OnePlus X – zariadenie navrhnuté tak, aby zasadlo na trón strednej triedy, čo sa mu podľa prvotných recenzií podarilo.

Za cenu od 250 eur totiž dostanete telefón, ktorý je nielen krásny a kvalitne spracovaný, ale aj výkonný a ešte k tomu aj perfektne odladený. Poďme si to teda zrekapitulovať.

OnePlus X ponúka 5,0-palcový Full HD (1920 x 1080) AMOLED displej prekrytý 2.5D sklom, výkonný procesor Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.3 GHz, 3GB operačnej pamäte RAM16GB úložisko. Na jeho zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo na prednej sa vyníma 8 Mpx jednotka.

Telefón poháňa Android 5.1 Lollipop s nadstavbou Oxygen OS z dielne OnePlus, ktorý rôznymi informáciami dopĺňa slušná zbierka senzorov. Nechýba samozrejme ani GPS, Bluetooth 4.0 a ďalšie.

Zlou správou je podpora LTE frekvencií. Vo výbave OnePlus X chýba 800 MHz pásmo, ktoré používajú naši slovenskí operátori. Tak či tak ide o výborný telefón, ktorý si vo svete vyslúžil samé pochvaly. My sa naň už čoskoro pozrieme v podrobnej recenzii. Ak ste ako my a neviete vydržať, predobjednať si ho môžete po kliknutí na odkaz nižšie.

>>>Zobraziť ponuku OnePlus X<<<