Microsoft len nedávno zverejnil v obchode Google Play aplikáciu AppComparison, ktorá má za úlohu porovnať vaše nainštalované aplikácie s aplikáciami na Windows Phone.

Dôvod existencie takejto aplikácie je jednoduchý. Microsoft chce k smartfónom s operačným systémom Windows prilákať čo najviac ľudí, pričom ale panuje všeobecný názor, že im chýba dostatočná aplikačná výbava. Microsoft chce aplikáciou AppComparison dokázať, že aplikácie ktoré používate, nájdete aj na platforme Windows Phone, respektíve vám k nim ponúkne kvalitnú alternatívu.

appcomparison

Aplikácia vám ďalej ponúkne návrhy rôznych aplikácií na základe vašich predstáv, alebo môžete prehľadávať softvér na základe rôznych kategórií. Aplikáciám nechýbajú aj hodnotenia a ak uvažujete o prechode na túto platformu, AppComparison môže byť veľmi nápomocný.

Z hodnotení aplikácie v obchode Google Play vyplýva, že to až taká sláva s obsahom na platforme Windows Mobile nie je. Každopádne sa presvedčte sami, nainštalujte si aplikáciu AppComparison a porovnávajte. Z výsledkov možno budete prekvapení.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmatcher“]