Úvod Zaujímavosti Meitu V4 je sen každého narcisa, má až 21 MPx predný fotoaparát

Meitu V4 je sen každého narcisa, má až 21 MPx predný fotoaparát

0
Meitu V4

Nároky používateľov na fotenie so smartfónmi za posledné roky neuveriteľne narástli. Niektoré súčasné high-end modely dokonca môžu nahradiť aj lacnejšie kompakty, pričom vývoj nezabúda ani takzvané selfie fotoaparáty na prednej strane našich mobilných zariadení.

Jedným z ukážkových príkladov je čerstvo predstavený Meitu V4, ktorý má túto časť hardvérovej výbavy s až 21 MPx rozlíšením. To ho robí lákavým najmä pre tých, ktorí si radi fotia svoju tvár.

Ostatné technické špecifikácie dopĺňa 5-palcový AMOLED displej s Full HD rozlíšením, čipset MediaTek s osemjadrovým CPU a grafickým procesorom PowerVR G6200 či 3 GB operačnou pamäťou RAM. Interné úložisko má pritom až 64 GB a operačný systém Android zase verziu 5.1, vrátane vlastnej nadstavby MeiOS 2.5. Nechýbajú mu ani 4G kapacity. Telo smartfónu je navyše zhotovené z precízne spracovaného kovu.

Zákazníci si budú môcť vybrať z troch farebných kombinácií, pričom za Meitu V4 zaplatia takmer 600 dolárov.

Meitu-V4
Meitu V4

Čínsky výrobca taktiež ukázal dostupnejší a horšie vybavený kúsok Meitu V4s, ktorý má menšiu uhlopriečku, 13 MPx hlavný fotoaparát (f/2.0) a iba HD rozlíšenie. Operačná pamäť alebo interné úložisko zostáva bez zmeny. Cenovka by sa v tomto prípade mala pohybovať okolo 380 dolárov.