Úvod Aplikácie Vyskúšajte šikovný launcher HomeUX v peknom Material dizajne

Vyskúšajte šikovný launcher HomeUX v peknom Material dizajne

3

Aplikácie, ktoré umožňujú jednoduchú zmenu používateľského prostredia a jeho objektov patria medzi používateľmi zariadení s operačným systémom medzi tie najpopulárnejšie. Ich neustále rastúci počet na druhú stranu sťažuje orientáciu, takže nájsť kvalitný launcher nie je v súčasnosti žiadnou hračkou.

S týmto tipom vám preto teraz bezpochyby ušetríme aspoň trošku času.

Ak hľadáte alternatívny launcher, ktorý má asi všetko, čo ponúkajú špičky ako Nova alebo Apex, máte zrejme šťastný deň. Vďaka novinke HomeUX s krásnym Material UI dokážete nielen meniť vzhľad ikoniek, ale aj kategorizovať a integrovať jednotlivé priečinky, kam môžete dokonca vložiť widgety alebo odkazy.

Používateľské prostredie je navyše čisté a prehľadné, pričom nechýbajú ani pekné grafické prechody. Okrem tlačidiel rýchleho prístupu vám jeho ovládanie uľahčí aj množstvo podporovaných gest. Bohatá funkcionalita HomeUX taktiež dokáže skryť vybrané aplikácie, čo ocenia predovšetkým tí, ktorí vlastnia zariadenia s obrovským množstvom predinštalovaného softvéru.

Na výber sú dve verzie launcheru – klasická a prémiová. Tá druhá vám už tradične za menší príplatok odomkne niekoľko možností a funkcií navyše. Netreba ale zabúdať, že HomeUX je stále iba v beta verzii, takže prípadné chybičky treba brať s rezervou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dravite.homeux&hl=en“]