Úvod LG LG Nexus 5X Displej Nexus 5X pri nabíjaní nereaguje, sťažujú sa používatelia

Displej Nexus 5X pri nabíjaní nereaguje, sťažujú sa používatelia

1
LG Nexus 5X

Takmer každý nový produkt sprevádzajú počiatočné problémy. Nejde však o nekvalitnú prácu, ale skôr o fakt, že odhaliť všetko problémové ešte pred spustením predaja je nemožné. To sa týka aj modelu Nexus 5X od LG.

Ako sme sa dozvedeli od nespokojných zákazníkoch z fór ako XDA či Google Nexus Help, keď novinku nabíjate prostredníctvom nabíjačky z krabičky a chcete používať displej, môžete natrafiť na spomalené reakcie alebo nereagovanie dotykovej plochy displeja. S jej alternatívou pritom nebol žiadny problém. Nevýhodou je ale potom pomalšie nabíjanie batérie.

Upozornil web PhoneArena.

Problém má údajne spočívať v tom, že originálna nabíjačka obsahuje plastové časti tam, kde by mali byť kovové. Ide prevažne o kusy, ktoré boli vyrobené počas septembra, pričom sa už objavilo zopár prípadov aj s októbrovými. Existuje taktiež šanca, že to výrobca stihol počas októbra odhaliť a napraviť. Ak by sa jednalo o procesnú chybu, dáva to zmysel.

LG Nexus 5X ponúka moderný USB Type-C slot, ktorý má obojstranné prvky, čo eliminuje pravdepodobnosť nesprávneho otočenia konektora pri jeho zasúvaní.