Kórejská spoločnosť LG tak trochu zaskočila verejnosť, keď predstavila model V10. Ten svojimi vlastnosťami a inováciami doslova preskočil ergonomický high-end LG G4.

Dva displeje, dve predné kamery, certifikácia odolnosti voči pádom alebo manuálny mód pre nahrávanie videa. Kombináciou takýchto vlastností sa nepýši žiadny iný smartfón na trhu.

Jedným z hlavných atribútov je bezpodmienečne fotoaparát, a ten pochopiteľne nebude zaostávať za ostatným hardvérom. Viac detailov o LG V10 nájdete v článku z predstavenia.

Fotoaparát má 16 MPix, clonu f/1.8 a druhú generáciu optickej stabilizácie obrazu. Okrem videa, aj režim fotoaparátu pochopiteľne obsahuje manuálny softvérový režim, ten je ale určený zväčša pre skúsenejších používateľov.

Väčšina majiteľov bude využívať automatický mód, vďaka ktorému dokáže LG V10 rýchlo a kvalitne zachytiť skvelé snímky. Nižšie nájdete výber desiatich fotografií zhotovených v rôznych podmienkach, práve smartfónom LG V10 v automatickom móde.

Kompletnú galériu 66 kusov fotografií nájdete v →tomto odkaze←, ktorý vás presmeruje na Flickr konto reportéra Vlada Savova.

foto10 foto9 foto8 foto7ň foto6 foto5 foto4 foto3 foto2 foto1