Úvod Zaujímavosti VIDEO Nexus 6P v teste odolnosti: Škrabance, oheň a až príliš jednoduché...

VIDEO Nexus 6P v teste odolnosti: Škrabance, oheň a až príliš jednoduché ohnutie

3

Vyzerá to tak, že Nexus 6P je jedným z najlepších Android zariadení vôbec. Presne takéto hodnotenie si novinka z dielne Huawei a Google vyslúžila od niekoľkých zahraničných webov, ktoré mali tú česť ho zrecenzovať.

Za výborné reakcie vďačí hlavne optimalizovanému systému na čele s Android 6.0 Marshmallow. O výkon sa stará Snapdragon 810 a 3GB operačnej pamäte RAM. Okrem toho musí byť Nexus 6P prvým Nexusom, ktorý v sebe nesie naozaj kvalitný fotoaparát, o čom svedčí aj skóre testerov z DxOMark.

Čo by sa teda mohlo pokaziť? Podľa jedného nespokojného YouTubera veľa. Vo svojom novom videu zariadenie otestoval a zistil, že displej na Nexus 6P sa ľahko poškriabe a že nie je odolný voči zapaľovaču. WTF?

Nakoniec sa rozhodol, že prasknutý a spálený telefón ohne. Išlo to podozrivo ľahko, no všimnite si, že sa telefón ohol presne tam, kde k nemu prikladal zapaľovač. Tento nevedecký test si vyžiadal vlnu kritiky ako na YouTube, tak aj na jednotlivých weboch, ktoré jeho video zdieľali.

Tak či tak, ak vám robí týranie telefónov radosť, pustite si video nižšie. Nečakajte však od neho žiadne vedecké závery.