Úvod Zariadenia Ulefone Paris s novou ponukou: Za 136 EUR už okrem telefónu dostanete...

Ulefone Paris s novou ponukou: Za 136 EUR už okrem telefónu dostanete aj príslušenstvo

5

Približne týždeň po spustení predobjednávok na Ulefone Paris, spúšťa sympatický výrobca ďalšiu vlnu zaujímavých ponúk. Ku krásnemu 5-palcovému zariadeniu vám zabalí aj príslušenstvo, ako napríklad výborné flip cover puzdro či ochranu pre displej z tvrdeného skla. Balíček s príslušenstvom sa bude predávať za v prepočte 136 EUR, zatiaľ čo zariadenie bez príslušenstva vás vyjde na 127 EUR.

Táto ponuka potrvá až do 16 novembra, keď cena opäť vyskočí na 169,99 dolárov, teda približne 154 EUR. Keď vezmeme do úvahy čas potrebný pre zaslanie zásielky z Číny k nám na Slovensko, môže sa jednať už darček určený pod vianočný stromček.

Ak by ste si samotné príslušenstvo chceli kúpiť osobitne, vyšlo by vás to o niečo drahšie. Flip cover puzdro totiž stojí 7,5 dolárov (6,8 EUR), zatiaľ čo tvrdené sklo stojí 8,5 dolárov (7,7 EUR). Znížená cena, 136 EUR za zariadenie aj príslušenstvo je teda veľmi prijateľná.

Android 5.1 poháňaný Ulefone Paris ponúka osemjadrový procesor MediaTek MTK6753, 5-palcový HD displej, 13 a 5 Mpx fotoaparáty, 2GB operačnej pamäte RAM, 16GB úložisko a 2250 mAh batériu. Aj vďaka krásnemu 2.5D sklu sa zariadeniu podarilo dosiahnuť 100 000 predobjednávok. Za takúto popularitu samozrejme vďačí aj kovovému rámiku. Celkovým sloganom firmy je „extrémna vyváženosť,“ čo nakoniec môžete vyskúšať aj vy. Stačí si telefón objednať. Nižšie nájdete trojicu videí, ktoré vám zariadenie predstavia.

–>Ulefone Paris je dostupný aj v obchode GearBest<–