Nestáva sa často, že by sme si mohli kúpiť zariadenia za „čínske ceny“ priamo u nás v Európe. V prípade obchodu GearBest to už však krátky čas platí. V Európe si totiž otvorili nový sklad, z ktorého si môžete objednať zaujímavé zariadenia. Čo to pre vás znamená? Má to hneď dve výhody.

Výhoda číslo 1

Prvou výhodou je fakt, že objednaný tovar sa k vám dostane OVEĽA rýchlejšie. Platí to dokonca aj vtedy, keď za poštovné nič neplatíte. V prípade EU skladu sa však väčšinou malý poplatok za poštovné do cesty pripletie.

Výhoda číslo 2

Neplatíte DPH! Vzhľadom na to, že zariadenia sa už nachádzajú na území EU, neplatíte 20% daň. Doručí vám ich kuriér alebo teta poštárka a sú proste vaše. Bez nutnosti čakať na colníkov a list o tom, koľko budete musieť doplácať.

>>>Pozrieť si ponuku EU skladu<<<

Tak, to by sme mali. Poďme sa pozrieť, čo všetko GearBest ponúka, keďže toho vôbec nie je málo.

Dron za 50€? Objednajte si ho z EU skladu
Dron za 50€? Objednajte si ho z EU skladu

Flash predaje – obmedzený počet kusov

Tak, ako už býva zvykom, aj v Haloweenskej akcii sú k dispozícii aj tzv. flash predaje, ktoré sa vyznačujú ešte nižšími cenami, než je pri bežnej akcii bežné. Sú však obmedzené počtom kusov, pre ktoré táto akcia platí. Vybrať si tak môžete napríklad kvalitný dron za 52,70 EUR, smartfón DOOGEE Y100 Pro za 93,52 EUR či lahodný smartfón Ulefone be touch 2 s 4G za 177,06 EUR.

Nechýbajú ale ani chuťovky ako napríklad head up displej pre vaše auto za 29 EUR, kamera pre šport, Xiaomi Yi za 66,25 EUR či 2x LED pásik podľa výberu za 13,07 EUR. Paráda! Ale to nie je všetko.

OnePlus-2
Medzi zlacnenými telefónmi je aj špičkový OnePlus 2

Zľavy podľa kategórií

Predtým, než kliknete na web GearBest, kde si môžete vybrať niečo z ponuky, vedzte, že sa budete musieť ovládať. My sme na nej strávili len chvíľu a už máme v košíku pár zaujímavých vecí. Všetko je prehľadne rozdelené do kategórií, ako napríklad smartfóny, hodinky, tablety, počítače, oblečenie, inteligentný domov atď.

Medzi smartfónmi nás najviac zaujal OnePlus 2 (4GB verzia) za 356,28 EUR, ZTE Axon Elite 4G za 419 EUR, Xiaomi Mi 4i za 241,21 EUR či Meizu M2 Note 4G LTE za 139,27 EUR. Super ceny, že? Ďalej neprehliadnite ani Xiaomi Mi4 za 202,80 EUR alebo 5,5-palcový BLUBOO X550 za 127,75 EUR.

Zlacnených produktov je skutočne požehnane, odporúčame vám pozrieť si ich sami, lebo tak najlepšie uvidíte, že čo sa pre vás hodí najviac. Medzičasom nám môžete dať vedieť, čo by ste v zľave chceli vidieť vy, možno si to čoskoro budete vedieť kúpiť za nižšiu cenu.

>>>Prehliadnuť si všetky produkty v zľave<<<