Úvod Novinky Zaujímavosti Spomalené 2800 fps VIDEO – LG V10 vs. ostreľovačská puška Barret

Spomalené 2800 fps VIDEO – LG V10 vs. ostreľovačská puška Barret

4
Extrémne, či v tomto prípade skôr už likvidačné testy odolnosti sa tešia veľkej obľube hlavne vďaka svojej vizuálnej atraktívnosti. Populárnych „ozbrojených“ testerov z FullMag snáď už ani netreba predstavovať.

Tí so svojou ostreľovačskou puškou Barret model .50 cal už azda prestrelili všetko, čo sa prestreliť dalo. Obzvlášť obľúbeným artiklom sú technologické hračky a prístroje.

Stret hrubej sily v podobe rýchlo letiacej guľky s jemnou elektronikou je vždy zaujímavý, hlavne pokiaľ je zaznamenaný kamerou so schopnosťou poriadne spomaleného záznamu.

LG V10 – smartfón, ktorý patrí k tomu najlepšiemu z mobilného segmentu charakterizujú inovácie v podobe dvojice selfie fotoaparátov, manuálneho módu pre video záznam ale aj ďalšieho, sekundárneho displeja pre notifikácie, rýchly prístup k aplikáciam a podobne. Viac o zariadení nájdete v →článku z predstavenia

FullMag testerov zrejme zaujala jedna z vlastností a to odolnosť. LG V10 má certifikáciu MIL-STD-810G ktorá zaručuje, že zariadenie bez poškodenia zvládne aj bežné pády na zem, výrobca sa taktiež pochválil zadným krytom z vysoko odolného materiálu.

lgv10

Je jasné, že LG V10 strela z Barretu zneškodní, prvá sa však skĺzla po obrazovke, pričom po sebe zanechala jasnú stopu, druhá strela však smartfón doslova rozkrojila po dĺžke. Táto sekvencia je zachytená v spomalenom režime s až 2800 fps.

Pozrite si zaujímavé video.