Úvod Sony Sony Xperia Z5 Compact SONY: Problémy s dotykovým displejom na Xperia Z5 Compact opravíme softvérovou aktualizáciou

SONY: Problémy s dotykovým displejom na Xperia Z5 Compact opravíme softvérovou aktualizáciou

1

Vedenie Sony včera oficiálne oznámilo, že problémy s responzívnosťou dotykového displeja Xperia Z5 Compact opravia softvérovou aktualizáciou. Spoločnosť by aktualizáciu mala rozposlať počas 44. týždňa. To teda znamená, že okienko aktualizácií začína už 26. októbra. Informáciu potvrdil server Xperia-Blog.

Ak neviete o čo sa jedná, niektoré kusy Xperia Z5 Compact mali trpieť problémami s dotykovým displejom, ktorý nereagoval tak, ako mal. Predpokladalo sa, že to spôsoboval hardvér, no teraz to vyzerá tak, že za tým nakoniec stál softvér. Tak ako je to pri všetkých aktualizáciách, aj táto príde na zariadenia vo vlnách.

Sony Xperia Z5 Compact je jedným zo zariadení z novej rodiny high-end smartfónov od Sony. Vo svojej výbave nesie 4,6-palcový LCD IPS displej s rozlíšením 1 280 x 720, Qualcomm Snapdragon 810, 2GB operačnej pamäte RAM, 32GB rozšíriteľné úložisko, 23 Mpx zadný a 5,1 Mpx fotoaparát a 2 700 mAh batériu.