Úvod Výrobcovia HTC Šéfka HTC: Náš HTC One A9 bude skvelou alternatívou k iPhonu

Šéfka HTC: Náš HTC One A9 bude skvelou alternatívou k iPhonu

9

HTC práve pripravuje tlačovú konferenciu, ktorú má naplánovanú na dnešný deň. K predstaveniu ich nového zariadenia, ktoré bude podľa pozvánky bežať na najnovšom Android 6.0 Marshmallow. Vďaka francúzskej pobočke Orange máme dokonca prístup k oficiálnym renderom vo vysokej kvalite, ktoré odhalili, čo za zariadenie ten nový One A9 vlastne je.

Serveru Focus Taiwan sa podarilo získať prepis listu od šéfky HTC, Cher Wang, ktorý bol určený pre zamestnancov spoločnosti. V ňom uvádza, že One M9 bude skvelou alternatívou k iPhonu od Apple a to z toho dôvodu, že ponúka skvelé „vyváženie medzi krásou, výkonom a jednoduchosťou.“

Už pri prvom pohľade na One A9 je jasné, že HTC to s „alternatívou k iPhonu“ myslia skutočne vážne. Zariadenie totiž ponúka tenké kovové telo, do ktorého je zasadený 5-palcový displej s Full HD (1 920 x 1 080) rozlíšením. Telefón bude poháňať osemjadrový procesor Snapdragon 617 a na zadnej strane sa bude nachádzať 13 Mpx senzor. Medzi ďalšie špecifikácie patria 3 GB operačnej pamäte RAM či 16, resp. 32 GB vnútorného úložiska, ktoré si budete môcť rozšíriť pomocou microSD karty.

Cena One A9 sa má pohybovať na hranici 599 EUR, dostupnosť zatiaľ známa nie je. Čo poviete, je to dobrá alternatíva k iPhonu, ktorého cena za najlacnejší model začína na 749 EUR?

htc-one-a9-1
htc-one-a9-2
htc-one-a9-3
htc-one-a9-4
htc-one-a9-5
htc-one-a9-6