Už ste dostatočne pripravení na blížiaci sa nával špekulácií o ďalšej generácii vlajkovej lode spoločnosti Samsung? Ak nie, mali by ste byť, pretože nová sezóna v týchto týždňoch ešte len začína a potrvá až do konca februára.

Jedným z prvých kúskov skladačky sú čerstvé rendery, za ktorými stoja skúsení grafici zo štúdia 3DFUTURE. Tí pri tvorbe futuristického konceptu Galaxy S7 dokonca použili informácie z dostupných patentov kórejského giganta, takže existuje určitá pravdepodobnosť, že niečo podobné už o pár mesiacov uvidíme aj na vlastné oči. Pokiaľ by sa tak nakoniec skutočne stalo, Samsungu bez akýchkoľvek pochýb pribudne na konto prvotriedny skvost priemyselného dizajnu.

Vizuálny vzhľad zatiaľ nepredstaveného Android smartfónu nesie tvar lichobežníka, čo je skutočne veľmi zaujímavé, keďže nič podobné sme doteraz v portfóliu spoločnosti nevideli. Ako uvádza web PhoneArena, konkrétne ide o model edge, ktorý by mal mať buď dodatočný displej hneď vedľa hlavného alebo jeho hlavný zobrazovací panel ponúkne zahnuté strany. Tentokrát však zrejme nepôjde o ľavú a ani o pravú, ale hornú a dolnú časť displeja. Niekomu môže dokonca pripomínať Ubuntu Edge.

Váš názor?

Jeden z konceptov GALAXY S7
Jeden z konceptov Galaxy S7

samsung-galaxy-s7-koncept-1 samsung-galaxy-s7-koncept-4 samsung-galaxy-s7-koncept-2