Úvod Výrobcovia Samsung Samsung pracuje na novej ´vyklápačke´ s TOP špecifikáciami

Samsung pracuje na novej ´vyklápačke´ s TOP špecifikáciami

Galaxy Golden 3 je zrejme už na ceste - a toto všetko o ňom vieme.

0
Originálny Samsung Galaxy Golden (foto: phonearena.com)

Všetko naznačuje tomu, že juhokórejský gigant chystá pokračovanie úspešného Android smartfónu Galaxy Golden 2. A ako sme sa dozvedeli z čerstvých benchmark výsledkov, poženie ho výkonný a zároveň i energeticky efektívny čipset Exynos 7420.

Model je identifikovateľný podľa známeho interného označenia SM-W2016, keďže ten minuloročný je známy aj ako SM-W2015 a ešte starší ako SM-W2014. Pokiaľ budeme teda vychádzať z logickej postupnosti, máme teraz česť spoznať technické špecifikácie očakávanej novinky Galaxy Golden 3, pričom tá ma byť primárne určená pre ázijsky trh.

Keďže predchádzajúce generácie ponúkajú vyklápaciu konštrukciu v zlatom nádychu, ani tretie pokračovanie nemá byť výnimkou.

Exynos 7420 v súčasnosti nájdeme vo viacerých Samsung smartfónoch vrátane vlajkových lodí či phablete Galaxy Note5. Taktiež sa ním môže pochváliť ešte čerstvý kúsok Meizu PRO 5.

3 GB RAM a 16 MPx

Čo sa týka ďalších častí hardvérovej výbavy Galaxy Golden 3, tak databáza porovnávacej aplikácie GeekBench hovorí o 3 GB operačnej pamäti, operačnom systéme Android 5.1 Lollipop, až 16/5 MPx fotoaparátoch a 4,6-palcovom displej s HD rozlíšením.

Na vyklápací telefón je tak veľká uhlopriečka však príliš veľká, takže mohla nastať chyba pri detekcii jednotlivých parametrov. Rovnako sa v zozname technických špecifikácií nespomínajú dva zobrazovacie panely. Práve tie sú pre zariadenia z takejto retro-kategórie charakteristické.

Kedy a kde zaujímavú Android novinku uvidíme, je zatiaľ otázne.