Čínsky výrobca Oppo včera predstavil svoju novú vlajkovú loď a ako miesto uvedenia si vybral Dubaj. Smartfón bude budúci mesiac dostupný v desiatich krajinách, pred koncom roka pribudne aj Európa a USA.

Oppo R7s je vybavený 5,5 palcovým Full HD AMOLED displejom, ktorý chráni odolné 2.5D sklo. Motorom smartfónu je octa-core procesor Snapdragon 615 s GPU čipom Adreno 405 a 4 GB kapacitou operačnej pamäte RAM.

32 GB internú pamäť môžete rozšíriť prostredníctvom micro SD kariet o ďalších 128 GB, 13 MPix zadný fotoaparát s fázovým detekovaným zaostrovaním dopĺňa 8 MPix predná selfie jednotka, pričom aplikácia fotoaparátu sa otvorí o 30 % rýchlejšie, ako pri predošlých modeloch Oppo.

3070 mAh sa postará o slušnú výdrž na jedno nabitie a podporuje rýchle VOOC nabíjanie, ktoré ju nabije na 90 % za približne 50 minút. 5 minútové nabíjanie stačí na 2 hodiny prevádzky v pohotovostnom režime.

Oppo-R7s

Oppo R7s príde s predinštalovaným Androidom 5.1 a grafickou nadstavbou ColorOS 2.1. Vyznávačov štýlu poteší aj veľmi tenká konštrukcia zhotovená z prémiového kovu.

The-Oppo-R7s

Jediným údajom, ktorý nám chýba je cena. Tú sa dozvieme s blížiacim sa príchodom na trh, určite však bude nastavená rozumne, čo už výrobca dokázal pri predošlých modeloch.

The-Oppo-R7s The-Oppo-R7s

Ako sme spomínali v úvode, Oppo R7s sa dostane do desiatich krajín už budúci mesiac (Thajsko, Vietnam, Austrália, Malajzia a pod.). V decembri si budú môcť európski a americkí spotrebitelia zadovážiť toto zaujímavé zariadenie z oficiálneho e-shopu výrobcu, oppostyle.com.