Úvod Výrobcovia OnePlus Takto fotí OnePlus X s jeho 13 MPx ISOCELL senzorom od Samsugnu

Takto fotí OnePlus X s jeho 13 MPx ISOCELL senzorom od Samsugnu

0
Jeden zo záberov OnePlus X

Čerstvý fešák OnePlus X ponúka okrem perfektnej cenovky aj celkom slušný hardvér, kde okrem iného nájdeme pokročilý obrazový senzor s technológiou ISOCELL, za ktorým nestojí nikto iný ako juhokórejský gigant. A aký je teda v praxi?

Čínsky výrobca OnePlus hneď popri predstavení mid-range novinky zverejnil niekoľko ukážkových fotografií, ktoré má vraj mať na svedomí jeho najnovší prírastok. 5-palcový Android smartfón X sa však za ne vôbec nemusí hanbiť. Ich kvalita iba dokazuje, že nadchádzajúce TOP modely strednej triedy posunú súčasné hranice v oblasti fotografovania do nepredvídaného levelu. A to i napriek zachovaniu priateľských cien.

13 MPx fotoaparát OnePlus X disponuje clonovým číslo f/2.2 či bleskovým zaostrovaním PDAF, ktoré by malo podľa dostupných informácií zvládnuť zachytiť momentku iba za zlomok sekundy. Na prednej strane pre zmenu nájdeme až 8 MPx selfie kúsok. O tom však zatiaľ priveľa detailov nevieme.

Nižšie nájdete ukážkové zábery z OnePlus X. Nezabudnite ich ale brať s miernou rezervou – výrobcovia si v takýchto prípadoch ľúbia mierne polepšovať dodatočnou úpravou. Viac nám teda povedia prvé nezávislé recenzie.

OnePlus-X-camera-samples (3)
OnePlus-X-camera-samples (4)
OnePlus-X-camera-samples (5)
OnePlus-X-camera-samples
OnePlus-X-camera-samples (1)
Jeden zo záberov OnePlus X