Animované žlté postavičky, u nás známe ako Mimoni, sa stali medzi ľuďmi veľmi obľúbené, pričom ich najnovší rodinný film dokázal vypredávať kiná po celom svete.

O obľúbenosti svedčí aj množstvo predmetov s touto tématikou. V obchode môžeme napríklad natrafiť aj na Tic-Tac cukríky v podobe postavičiek Mimoňov.

Bolo teda otázkou času, kedy sa na nich budú môcť zabávať fanúšikovia aj vo svojich smartfónoch. Novej hry Minions Paradise sa chytilo renomované vývojárske štúdio Electronics Arts.

Hra patrí do tzv. „budovateľského“ segmentu, kde budete musieť zbierať rôzne komodity a budovať prostredníctvom nich celý ostrov, ich život, infraštruktúru a podobne. Hra je doslova nekonečná, rôzne novinky však budú prichádzať prostredníctvom aktualizácií. V hre nájdeme všetky hlavné filmové postavičky, ako aj ich nepriateľov.

minions-paradise

Vývojári si na hre dali naozaj záležať, o čom svedčí aj pokročilá grafika, intuitívne ovládanie a samozrejme hrateľnosť, ktorá je zameraná na dlhodobý vývoj.

Hra Minions Paradise je k dispozícii na stiahnutie zadarmo, samozrejme s použitím nákupov v hre, ktoré vám pomôžu hlavne urýchliť progres, respektíve napredovanie v hre.

Pokiaľ sú Mimoni vašimi obľúbencami, zabavte sa novou hrou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.minions“]