Úvod Výrobcovia Meizu Meizu Pro 5 bude meškať len 6 dní: Firma aj napriek tomu...

Meizu Pro 5 bude meškať len 6 dní: Firma aj napriek tomu vyčlenila $1,5 miliónov ako kompenzáciu pre kupcov

0

Len nedávno sme vás informovali, že južnú Čínu zasiahol tajfún a momentálne bojuje so záplavami. V Južnej Číne sa nachádza aj fabrika Meizu, ktorá doplatila na zlé počasie. Originálny dátum predstavenia, ktorý bol stanovený na 12. októbra už neplatí a po prvom zhodnotení situácie to vyzeralo tak, že tak skoro sa novinky nedočkáme.

Dnes sme sa však dozvedeli, že za oneskorením vôbec nestojí tajfún ale NFC. Presne tak, oneskorenie Meizu Pro 5 má na starosti zadný kryt s NFC a žiaden tajfún.

Nový dátum uvedenia na trh bol stanovený na 18. októbra a pevne veríme, že to už pôjde bez väčších problémov. Pre Meizu však toto oneskorenie nebude bez investícií. Spoločnosť sa totiž rozhodla, že kupcom k telefónu pribalí aj poistenie, ktoré inak stojí 31 dolárov. Okrem toho, tí, ktorí si zakúpili 32GB verziu získajú 20-dolárové slúchadlá a tí, ktorí si kúpili 64GB verziu získajú okrem spomínaných slúchadiel aj Flyme kupóny v hodnote ďalších 20 dolárov. Celkovo to spoločnosť vyjde na slušných 1,5 miliónov dolárov. Pre Meizu je očividne dôležité, aby ich zákazníci boli spokojní.