Úvod Výrobcovia Meizu Meizu M2 v šialenej akcii: Za 116€ získate netradične kvalitný smartfón!

Meizu M2 v šialenej akcii: Za 116€ získate netradične kvalitný smartfón!

12

Vianoce sú takmer za rohom a s príchodom vianočných akcií operátorov je pomaly ale isto čas premýšľať nad tým, čím by ste obdarovali svojich najbližších. Jedným z najlepších darčekov je okrem zdravíčka samozrejme telefón, ktorý poteší takmer všetkých. Investícia ťažko zarobených peniažkov do nového modelu je však niečo, čo nikto z nás neberie na ľahkú váhu.

Nezavrhujte hneď „Čínu“

Na trhu existuje niekoľko tisíc modelov a vybrať si je preto neuveriteľne ťažké a to hlavne vtedy, keď sa v technologických kruhoch bežne nepohybujete. Vedzte však, že za 150€ môžete kúpiť úplný šmejd a zároveň za rovnakú cenu môžete kúpiť telefón, ktorý vám bude robiť radosť tak dlho, ako ho budete mať. Je teda extrémne dôležité porozmýšľať, do čoho vrazíte svoje prostriedky. Dovoľte nám teda, aby sme vám jeden takýto telefón odporučili. Nebude sa však jednať o 150€ telefón. Ó, nie. Bude sa jednať o takmer štvrtinu lacnejší telefónik.

Vyrába ho spoločnosť Meizu, ktorá stojí aj za populárnym modelom MX5, ktorý sme len nedávno otestovali aj my. Za skutočne šialenú sumu len 116,13 EUR predávajú naši kamaráti z nami overeného obchodu GearBest model Meizu M2.

Meizu M2 - kvalita pre mladých
Meizu M2 – kvalita pre mladých

Za málo peňazí poriadne veľa muziky!

Medzi špecifikácie v Meizu M2 môžeme zaradiť 5-palcový IGZO dipslej s HD (1 280 x 720) rozlíšením, čipset MediaTek MT6735 so štyrmi jadrami o takte 1.3 GHz, grafický čip Mali-T720MP2, 2 GB operačnej pamäte RAM, Android 5.1 Lollipop s nadstavbou FlyMe, 13 Mpx a 5 Mpx foťáky s jedným LED bleskom, dual SIM konektivitu, 16 GB rozšíriteľné úložisko a 2 500 mAh batériu.

>>>Zobraziť celkové špecifikácie Meizu M2<<<

Čo sa 4G konektivity týka, tam vás budeme musieť sklamať. Vo vybavení Meizu M2 chýba podpora 800 MHz pásma, ktoré používa ako Telekom, tak aj Orange. Telefón však bez akýchkoľvek problémov bude komunikovať s 3G sieťou.

Ako sme spomenuli, zariadenie je dostupné už teraz za akciovú cenu 116,13 EUR. Pri objednávaní však majte na pamäti, že vám colníci môžu a nemusia zásielku precliť. Ak ju preclia, pripravte si 20% z celkovej sumy zariadenia na vyplatenie DPH.

>>>Prejsť do e-shopu GearBest<<<