Úvod Výrobcovia LG Unikátny LG V10: Prvé promo VIDEO, cena a dátum dostupnosti

Unikátny LG V10: Prvé promo VIDEO, cena a dátum dostupnosti

4
LG V10

Spoločnosť LG dnes prekvapila celý svet tým, že predstavila smartfón, aký by sa od nej moc neočakával. Tradičný plast nahradil kov a špeciálny materiál, ktorý má vydržať nadštandardné fyzické zaobchádzanie. Pozrite si čerstvé promo.

Model V10 má reprezentovať unikátnu kombináciu módy, hi-tech hardvéru a vyššej odolnosti. S jeho výbavou sa výrobca zameral na zákazníkov, ktorí radi natáčajú videá alebo fotia selfie zábery.

Novinka od LG má na prednej strane aj dva displeje – menší a klasický o veľkosti 5,7-palca s jemným Quad HD rozlíšením. Dodatočný zobrazovací panel poslúži na poskytovanie rýchleho prístupu k odkazom, ikonkám aplikácií či udalostiam v kalendári. Výkona ma na starosti 6-jadrový čipset Snapdragon 808 a jeho grafický čipset Adreno 418. Dáta dokonca uložíme až na 2 TB microSD kartu. Predný selfie fotoaparát má tentokrát dva 5 MPx senzory, ktoré dokážu spolupracovať, a tak prinášať až 120 stupňové zábery. Za zmienku taktiež stojí profesionálny (manuálny) mód pre natáčanie videí.

K dnešnému predstaveniu zverejnilo LG prvé reklamné video, kde prezentuje detaily vizuálneho spracovania, konštrukcie a špeciálnych vlastností Android smartfónu V10. Na svetlo sveta sa taktiež dostala cenovka s dátumom dostupnosti.

Potenciálni zákazníci budú mať príležitosť zaobstarať si LG V10 zatiaľ iba v Južnej Kórei; neskôr príde rad na USA, Čínu a iné trhy. Zariadenie by malo stáť okolo 680 dolárov, inde ale môže cenovka výrazne klesnúť, upozorňuje web PhoneArena. Predaj odštartuje 8. októbra.

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=ELD_6aeHGKQ