Úvod LG LG V10 Unikátny LG V10 a jeho vynovené prostredie UX 4.0+ na VIDEU

Unikátny LG V10 a jeho vynovené prostredie UX 4.0+ na VIDEU

3
LG V10

Juhokórejský výrobca číslo dva pred niekoľkými týždňami odhalil Android smartfón, ktorý v histórii inteligentných telefónov nemá obdoby. Pri vývoji sa zameral predovšetkým na multimédiá, čo je aj hlavnou témou čerstvej video reklamy, kde sú vyobrazené všetky hlavné prednosti netradičného LG V10.

Ako už mnohí vedia, novinka od spoločnosti LG ponúka nielen dva displeje, ale aj dva predné selfie fotoaparáty na širokouhlé zábery. Okrem toho má kovový rámik, certifikáciu zvýšenej odolnosti či na dotyk príjemný zadný kryt, vďaka ktorému by malo zariadenie sedieť v dlaniach používateľa naozaj pevne.

Kombinácia dvoch zobrazovacích panelov slúži na to, aby sme mali poruke všetko dôležité. Ide teda o veľmi podobný princíp, aký sme mohli vidieť pri minuloročnom Samsung Galaxy Note 4 Edge, pričom je dodatočný displej tentokrát umiestnený na ergonomicky lepšom mieste. Ten umožní nerušené zobrazovanie dodatočných ikoniek, odkazov, vybraných kontaktov alebo prichádzajúcich notifikácií.

Smartfón V10 taktiež disponuje manuálnym módom pre zadnú kameru, čo je tak trošku nezvyčajnou funkcionalitou. S predinštalovanou aplikáciou na profesionálnou upravu videí sa preto hodí každému, kto má záľuby v natáčaní, strihaní a publikovaní.

Reklama rovnako spomína i takzvaný Hi-Fi zvuk, prostredníctvom ktorého si vychutnáme diela našich obľúbených interpretov alebo dobrý film v nadštandardnej audio kvalite.

Viac vizuálnych detailov LG V10, vrátane náhľadu na vylepšené používateľské prostredie výrobcu UX 4.0+, nájdete v pekne spracovanom videu nižšie.

https://youtu.be/TU-wLUd2TbY