Úvod LG LG V10 LG V10 ide do predaja, prví zákazníci dostanú 200 GB microSD a...

LG V10 ide do predaja, prví zákazníci dostanú 200 GB microSD a druhú batériu

1
LG V10

Kórejský výrobca číslo dva oznámil, že jeho najčerstvejší prírastok s TOP výbavou dorazí do rúk prvým zákazníkom už v priebehu následujúcich dní. V Spojených štátoch dostanú navyše všetci, ktorí si ho zaobstarajú ešte pred 15. novembrom, zopár kúskov príslušenstva v podobe až 200 GB microSD karty či ďalšej vymeniteľnej batérie ako bonus.

Európa by mala byť na rade však až koncom aktuálne prebiehajúceho štvrťroku, a to spolu s Kanadou a viacerými ázijskými trhmi. Prvé krajiny, ktoré LG V10 dostanú, sú USA alebo Čína.

Novinka LG V10 predstavuje dlho očakávaný hi-end smartfón, pričom sme doteraz nič podobné nemali príležitosť v portfóliu výrobcu vidieť. Kombinácia kovového rámiku, špeciálneho zadného krytu z odolného materiálu, dvoch displejov, manuálneho režimu na natáčanie videí alebo dvoch selfie kamier predstavuje jedno z jeho najlepších és, aké má k dispozícii.

Okrem klasického zobrazovacieho panelu s uhlopriečkou 5,7-palca má V10 vo výbave – v hornej časti konštrukcie – dodatočný panel o veľkosti 2,1-palca. Ten vraj využijeme na dobre prístupné ikonky, odkazy alebo praktické notifikácie.

Páči sa vám LG V10?