Úvod Konkurencia Apple V Číne vyrábajú napodobneninu iPhone 6s za 37 dolárov

V Číne vyrábajú napodobneninu iPhone 6s za 37 dolárov

0

Čína je krajina neobmedzených možností. Je to uzavretý svet kde neplatia takmer žiadne pravidlá. A to platí aj o kopírovaní celosvetovo známych produktov. Spoločnosť Apple je jedna z tých, ktoré sú porušovaním patentov poznačené asi najviac.

Ukážkovým prípadom sú milióny napodobnenín jedného z najpopulárnejších smartfónov aké kedy boli na trhu – iPhone. Kópie sú však rôzne, nájdeme medzi nimi lacné ale aj tie drahé, ktoré ponúkajú vyšší stupeň kvality spracovania alebo technických špecifikácií.

Ta najlacnejšia, aká kedy asi existovala, vyjde zákazníka na približne 37 amerických dolárov. Tento ´iPhone 6s´ má 5-palcový displej, rozlíšenie 960×540 pixelov či operačný systém Android. Vo vzhľade konštrukcie sa už ale rozdielov oproti originálu nachádza trošku menej. Na výber sú navyše až tri farebné varianty – zlatá, strieborná a ružovo zlatá. Ako je teda možnosť vidieť, výrobca si dal záležať na každom jednom vizuálnom detaile.

Špecifikácie fejkového iPhone 6s dopĺňa aj 512 MB RAM-ka, 4 GB interné úložisko, dva sloty na SIM kartu a v našich končinách neznámy čipset.