S rôznymi inteligentnými hodinkami a fitness náramkami sa v poslednej dobe akoby roztrhlo vrece, len niekoľko z nich však dokáže „vytŕčať z davu“. Medzi ne by sa dala zaradiť aj novinka Geeksme.

Za hodinkami stojí španielska spoločnosť, ktorá má na svedomí aj superbezpečný smartfón Blackphone, no tentokrát chce preraziť aj v oblasti nositeľných technológií.

Fitness hodinky Geeksme dokážu sledovať všetky obvyklé pohybové aktivity a atribúty zdravia, okrem toho však sníma aj vašu sexuálnu aktivitu. Teda pokiaľ chcete.

Čo sa týka dizajnu a špecifikácií, hodinky sú kruhového tvaru s 18 mm širokým náramkom z elastomeru, navrhnuté v minimalistickom štýle a na výber nebudú chýbať ani rôzne farebné varianty.

geeksme2

Do kruhového hliníkového rámu s priemerom 32 milimetrov výrobca osadil monochromatický OLED displej s rozlíšením 64 x 64 pixelov chránený tvrdeným sklom.

12 LED diód umiestnených po obvode obrazovky sa postará o indikáciu dosiahnutých cieľov a ďalších meraných aspektov, pričom hodinky fungujú v štyroch režimoch: fitness, spánok, láska a ekológia.

geeksme1

55 mAh batéria vydrží približne päť dní prevádzky a nabije sa za 90 minút, pre pripojenie k Android alebo iOS zariadeniu poslúži Bluetooth štandard 4.0.

Hodinky zatiaľ nedokážu upozorňovať na prichádzajúci hovor a správy, to však bude čoskoro minulosťou. Výrobca už finišuje s aktualizáciou, ktorá túto funkciu umožní. Hodinky navyše nemusíte synchronizovať so smartfónom každý deň, dáta sa v nich uchovajú po dobu 30 dní, takže prenos dát stačí uskutočniť raz za mesiac.

Hodinky sa predávajú za približne 100 € a pokiaľ vás zaujali, navštívte →stránku výrobcu