Úvod Novinky Zariadenia Evapolar je klíma pre horúce letné dni, ktorá sa zmestí na váš...

Evapolar je klíma pre horúce letné dni, ktorá sa zmestí na váš stolík

5

Problém ľudí, ktorí pracujú v kanceláriách, je v lete jednoznačne teplo. Niekedy je vám príliš teplo, niekedy je vám príliš zima. A keďže všetci teplo vnímame trošku inak, 20 stupňová miestnosť je pre niekoho príliš teplá, zatiaľ čo pre niekoho iného môže byť príliš studená. Ak by ste v práci chceli mať kontrolu nad teplotou, odporúčame vám investovať do Evapolar.

Čo to vlastne Evapolar je? Jedná sa o malý systém klímy, ktorý je určený pre osobné použitie. Evapolar zaručí, že minimálne pri vašom stolíku bude teplota presne taká, aká bude vyhovovať práve vám.

Vo vnútri zariadenia sa nachádzajú malé ventilátory, ktoré vháňajú vzduch cez špeciálny materiál, ktorý ho zvlhčí a vyčistí. Vy si pritom samozrejme budete užívať príjemne studený vzduch, ktorý bude hlavne počas letných mesiacov nevyhnutnosťou. Tento materiál má byť tak špeciálny, že ho využíva aj ruská armáda. Aspoň to teda tvrdia tvorcovia zaujímavej mini klímy.

Okrem toho je Evapolar veľmi pekné zariadenie a na stolíku by určite vyzeralo krásne. Ak sa vám zapáčilo, neváhajte do neho investovať na crowdfundingovej platforme Indiegogo. Cena za jeden kus začína na 179 dolároch, dva môžete mať už za 289 dolárov.