Úvod Konkurencia BlackBerry ŽIVÉ FOTO BlackBerry Priv: Pozrite sa na detaily konštrukcie očakávanej novinky

ŽIVÉ FOTO BlackBerry Priv: Pozrite sa na detaily konštrukcie očakávanej novinky

0
BlackBerry Priv

Aj keď nejaké tie fotografie najnovšieho a ešte zatiaľ oficiálne nepredstaveného počinu z dielne mobilného skauta BlackBerry internetom už kolovali, ich kvalita za veľa nestála. To sa však teraz mení a my máme vďaka tomu jedinečnú príležitosť nahliadnuť na lepšie vizuálne detaily niečoho, čo už čoskoro prinesie netradičnú fúziu hardvéru so softvérom.

BlackBerry Priv, predtým prezývaný aj ako Venice, je stredom bodom pozornosti už niekoľko mesiacov. Zaslúžil si to tým, že jeho telo nesie logo renomovaného kanadského výrobcu a zároveň ho poháňa operačný systém Android s nedotknutým dizajnom používateľského prostredia. Pre technologických nadšencov je takáto kombinácia jeden z najkrajších snov, aké kedy vôbec mali.

Značka BlackBerry predstavuje symbol špičkového spracovania a TOP bezpečnosti – teda dve dôležité vlastnosti, ktoré ponúkne už začiatkom budúceho roka aj model Priv. Ochrana súkromia používateľa je podľa nedávnych slov CEO spoločnosti Johna Chena ich najvyššou prioritou pri výrobe každého jedného smartfónu, pričom nezáleží na tom, akým systémom ho vybavia. Tým samozrejme narážal na to, že neustále diskutovaná novinka bude do tejto kategórie produktov bez akýchkoľvek pochýb zapadať.

Prvá polorecenzia

Redaktori rakúskeho webu derstandart.at si ho dokonca mohli už aj vyskúšať. Upozorňujú však, že išlo o nedokončenú verziu, takže niekoľko drobností môže ešte do oficiálneho predstavenia prejsť zmenou. To sa má ale týkať najmä softvérovej stránky, keďže hardvér je na zhruba 95% potvrdený.

Technické špecifikácie BlackBerry Priv pozostávajú z 5,4″ Quad HD displeja, ktorý vyniká mierne zahnutými bočnými stranami. Celková hustota pixelov tak dosahuje hodnotu až 544 ppi. Ako sa predpokladalo, výkon tentokrát dostane na starosť Snapdragon 808 (AnTuTu cez 46,000 bodov) vrátane 3 GB RAM-ky. Ďalej môžeme počítať s 18 MPx fotoaparátom (Schneider-Kreuznach optika), Androidom vo verzii 5.1 či s microSD slotom. Spomenula sa však aj predinštalovaná aplikácia pod názvom Safe Guard na zobrazovanie úrovne aktuálneho zabezpečenia smartfónu. O batérii a výdrži toho zatiaľ veľa nevieme, no podľa informácií množstvo dobitej energie kleslo za zhruba 2,5 hodiny iba o 15%.

Nižšie si môžete prezrieť všetky dostupné živé fotografie aj so zábermi z hlavného fotoaparátu.

blackberry-priv-1
blackberry-priv-2
blackberry-priv-3
blackberry-priv-4
blackberry-priv-5
blackberry-priv-6
blackberry-priv-7

Zábery z hlavného fotoaparátu

Plné rozlíšenie nájdete na derstandart.at.

blackberry-priv-10 blackberry-priv-8 blackberry-priv-9