Úvod Operátori 4ka 4ka spúšťa aktiváciu dátového balíčka cez SMS. E-shop už za pár dní

4ka spúšťa aktiváciu dátového balíčka cez SMS. E-shop už za pár dní

Mobilný operátor 4KA rozširuje svoje služby o očakávané možnosti. Poznáme všetky detaily.

0

Pri spustení služieb nového mobilného operátora chýbalo viacero dôležitých vecí – jednou z takých bola aj možnosť aktivovať 1 GB dátový balíček inou formou, ako osobnou návštevou jedného z predajných miest. To sa však v tých dňoch po takmer mesiaci konečne zmení.

Slovenský operátor 4ka totiž dnes oznámil, že spúšťa funkcionalitu, prostredníctvom ktorej si vieme jednoduchým odoslaním krátkej textovej správy „4G GIGA“ na číslo 950 tento balíček predplatiť na dobu 30-tich dní.

Rýchly internet v našej sieti si okamžite našiel svojich fanúšikov. Preto nielen neustále rozširujeme pokrytie 4G sieťou, ale snažíme sa čo najviac uľahčiť prístup k týmto službám. Pre veľký záujem sme spustili aktiváciu balíčka 4G GIGA smskou,“ vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu mobilných služieb SWAN, a.s., Peter Helexa. 

Výhodný balíček v týchto dňoch údajne využíva cez 10-tisíc ľudí, pričom štvrtý operátor plánuje do konca tohto roka pokoriť hranicu viac ako 40-tisíc zákazníkov, čo sú skutočne veľké, ale nie nereálne ambície. Počas prvého týždňa od spustenia služieb bolo aktivovaných niekoľko tisícok SIM kariet.

A čo e-shop?

Okrem sprístupnenia aktivácie balíčkov cez SMS oznámila 4ka aj dátum, odkedy spustí rovnako očakávaný elektronický obchod, kde si budeme môcť okrem objednania novej SIM karty alternatívnym spôsobom aktivovať i dátový balíček. Tento veľký deň nastane presne 2. novembra, čiže už od budúceho pondelka. Ak však nepatríte medzi majiteľov VIP čísla, počkáte si ešte trošku dlhšie.

 „V prvých dňoch otvoríme predaj exkluzívne pre štvorkárov, ktorí si rezervovali VIP číslo a rozhodli sa tak prispieť prostredníctvom nás na charitu. Sme operátor pre ľudí. Našou ambíciou je prinášať nové služby za najvýhodnejšie ceny na trhu. No nezabúdame ani na tých, ktorí sú v núdzi. Aj preto všetky financie získané predajom VIP čísel venujeme tým, ktorí to potrebujú, prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk,“ prezrádza výkonný riaditeľ SWAN, a.s., Martin Mosný.