Úvod Zariadenia Vertu New Signature Touch: 5,2“ 1080p displej, Snapdragon 810 a 4GB RAM...

Vertu New Signature Touch: 5,2“ 1080p displej, Snapdragon 810 a 4GB RAM za 8900€

4

Ak máte k dispozícii približne desať tisíc eur na nový smartfón, očakávali by ste, že sa v ňom budú nachádzať tie najlepšie dostupné špecifikácie. Vertu, výrobca luxusných smartfónov, však v minulosti túto logiku nezastával, a preto ich telefóny bežali vďaka zastaralým komponentom. To sa však s novým Signature Touch mení.

vertu-touchV prvom rade spomenieme špecifikácie, keďže tie sú celkom zaujímavé. Vertu New Signature Touch ponúka 5,2-palcový 1080p displej, čipset Snapdragon 810, 4GB operačnej pamäte RAM, 64 GB vnútornej pamäte, 21 Mpx zadný fotoaparát, 2.1 Mpx predný fotoaparát a 3 160 mAh batériu. Telefón beží na Android 5.1 Lollipop a vďaka Qualcomm Quick Charge 2.0 podporuje rýchle, ako aj bezdrôtové nabíjanie.

Vertu však nezabúda na to, že ich smartfón musí pôsobiť prémiovo, a tak sa rozhodol pre tie najlepšie materiály. Nechýba kvalitná koža či grade 5 titán. Aby ste vedeli, ako vážne Vertu myslí prémiovosť svojich zariadení, čítajte ďalej. Vertu Concierge je totiž služba, ktorá vám ponúka kontakt s jednou osobou, ktorá vám pomôže s vašimi otázkami ohľadom cestovania, ubytovania, hľadania darčekov či dokonca nájdením udalostí, ku ktorým sa len tak ľahko nedostanete. O niečo podobné sa snaží aj Vertu LIFE, služba, vďaka ktorej budete mať neobmedzený prístup k elitným udalostiam. Vertu CERTAINTY ponúka šifrovanie zariadenia a Vertu Lost Phone zas možnosť uzamknutia, vymazania či prezvonenia svojho zariadenia na diaľku.

Tak a teraz otázka. Ak by u vás peniaze nehrali rolu, kúpili by ste si Vertu New Signature Touch?

Signature-Touch-1
Signature-Touch-2
Signature-Touch-3
Signature-Touch-4
Signature-Touch-5
Signature-Touch-6
Signature-Touch-7
Signature-Touch-8
Signature-Touch-9
Signature-Touch-10
Signature-Touch-11
Signature-Touch-12
Signature-Touch-13
Signature-Touch-14
Signature-Touch-15
Signature-Touch-16
Signature-Touch-18
Signature-Touch-19