Úvod Novinky Zariadenia TAKEE 1: Veľký fešák s holografickou technológiou v až 81% zľave

TAKEE 1: Veľký fešák s holografickou technológiou v až 81% zľave

2
TAKEE 1

Z času na čas sa v ponuke našich partnerských e-shopov objaví niečo, čo naozaj vyniká. Tým niečim je aj veľmi zaujímavý Android smartfón TAKEE 1, ktorý má nielen skvelú hardvérovú výbavu, ale aj funkcionalitu s holografickou projekciou obrazu.

Zariadenie dokáže vďaka špeciálnym kamerám sledovať pohyb očí používateľa, prostredníctvom ktorých potom prispôsobí špeciálny 3D obraz, čím ho v konečnom dôsledku vtiahne do pohlcujúcej virtuálnej reality. Objekty na displeji budú preto vyzerať, akoby boli naozaj pred nami. To však ani zďaleka nie je všetko – v softvérovej výbave je k dispozícii ovládanie prostredníctvom našich rúk bez nutnosti použiť čo i len jediný fyzický dotyk.

Integrovaná holografická technológia predstavuje podobné riešenie, aké ponúka aj 3D smartfón Amazon Firephone. Ide teda o generovanie trojrozmerných vizuálnych efektov, bez potreby použitia 3D okuliarov.

Okrem iného ponúka TAKEE 1 až 5,5-palcový Full HD panel chránený odolným sklom Gorilla Glass 3, osemjadrový procesor od spoločnosti MediaTek s taktom 2.0 GHz, operačný systém Android vo verzii 4.2, 32 GB úložisko vrátane slotu pre microSD kartu, 2 GB operačnej pamäte pre svižný multitasking, 2500 mAh zdroj energie či kvalitné 13 (senzor IMX135 od Sony; clona f/2.0) a 5 MPx fotoaparáty. Hlavný dokonca zvládne nahrávať holografické videá. Dva sloty pre SIM karty sú aj v tomto prípade samozrejmosťou.

TAKEE 1
TAKEE 1

Pevná konštrukcia pozostáva z plastu aj unikátneho hliníkového rámiku, ktorý dáva TAKEE 1 prémiový nádych, pričom jej rozmery dosahujú 155 x 79 x 9 milimetrov a váha zase presne 155 gramov.

V balení nájdete smartfón, USB kábel na nabíjanie alebo prenášanie súborov, nabíjačku (pri objednávke treba zadefinovať krajinu, aby mohol predajca odoslať správny kus!), vymeniteľnú batériu a používateľský manuál.

Zobraziť TAKEE 1 v e-shope

Smartfón TAKEE 1 podporuje nižšie uvedené frekvencie

3G: WCDMA 900MHz, WCDMA 1900MHz, WCDMA 2100 MHz
2G: GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900 MHz

Frekvencie sietí slovenských operátorov

[table id=48 /]