Úvod Výrobcovia Sony HLASOVANIE: Ktorý z troch nových modelov Xperia Z5 sa vám páči najviac?

HLASOVANIE: Ktorý z troch nových modelov Xperia Z5 sa vám páči najviac?

39
Xperia Z5 Compact, Z5 a Z5 Premium

Po týždňoch plných špekulácií a rôznych únikov sa stala Xperia Z5, Z5 Compact aj Z5 Premium konečne realitou. Všetky tri modely ponúknu pokročilý fotoaparát či tradičné vizuálne spracovanie.

Ich včerajšie predstavenie na IFA 2015 vyvolalo búrlivé internetové diskusie, kde stoja názory optimistickej strany používateľov tvárou v tvár názorom pesimistickej strany, podľa ktorej je 4K displej zbytočnosťou a problémami zmietaný Snapdragon 810 iba zlým vtipom, hoci ide o verziu v2.1.

Sklamaných používateľov ale zrejme ešte viac sklame samotná cenovka, ktorá sa má pohybovať v rozsahu od 600 do 900 EUR, a to aj napriek tomu, že už za pár mesiacov Qualcomm spolu s partnermi uvedie na spotrebiteľský trh vynovený Snapdragon 820. Ostatné časti hardvérovej výbavy – hlavne Z5 a Z5 Compact – taktiež nepredstavujú veľkú inováciu, no mnohým z nás to stále bohato postačuje.

Nás by teraz zaujímal váš názor na japonské novinky od spoločnosti Sony. Zvažujete kúpu niektorého modelu Xperia Z5? Ak áno, čo vás najviac zaujalo?